Cara Dapatkan Canva Pro Free Seumur Hidup

Hai semua, adakah anda memerlukan akaun Canva Pro secara percuma?

Jika jawapan anda ya, sila baca catatan blog ini dengan teliti, dalam catatan blog ini saya akan berkongsi dengan anda cara mendapatkan akaun percuma Canva pro dan siapa yang layak mendapat akaun percuma ini pada tahun 2022.

Canva for Education

Sama ada anda seorang guru atau pelajar, Canva for Education memudahkan anda mencipta, bekerjasama dan berkomunikasi secara visual di dalam bilik darjah dan sebagainya. Ia 100% percuma untuk guru dan pelajar mereka.

Jika anda seorang guru, anda boleh mendaftar di sini dan menjemput pelajar yang akan mendapat Canva pro percuma seumur hidup.

Jika anda daripada pentadbiran sekolah maka anda boleh menghubungi pasukan Canva dan membincangkan segala-galanya, selepas itu Canva akan memberikan anda link khas dan pelajar akan mendapat Canva pro percuma seumur hidup jika mereka mendaftar menggunakan link jemputan.

Jika anda seorang pelajar, bagaimanakah anda boleh mendapatkan akaun Canva pro percuma seumur hidup? Nah, sangat mudah cuma minta guru anda link jemputan Canva pro. Apabila anda mendaftar daripada link jemputan guru anda, anda akan mendapat akaun Canva pro percuma seumur hidup.

Namun, bagaimana pula jika anda bukan seorang pelajar atau pun guru? Adakah anda tidak boleh mendapatkannya secara percuma? Sudah tentu boleh.

Ikuti langkah-langkah yang saya berikan dibawah.

  1. Layari laman web https://temp-mail.org/en/. Fungsi laman web ini ialah menyediakan email sementara untuk anda. Anda boleh lihat email sementara saya dibawah ini.

Email anda akan digenerate secara automatik oleh sistem mereka. Apabila anda scroll ke bawah anda boleh nampak ruangan untuk inbox email anda.

2. Layari laman web https://www.canva.com/ dan klik sign up.

3. Klik continue with email.

4. Masukkan temporary email yang sudah digenerate oleh https://temp-mail.org/en/. Kemudian tekan continue.

5. Masukkan nama dan password anda dan klik Get Started!

6. Masukkan kod yang dihantar ke dalam inbox temporary email.

7. Jika kod yang anda masukkan betul, anda akan diberi pilihan oleh untuk join team. Anda bebas memilih team mana yang anda mahukan . Bezanya team tersebut, ada yang percuma dan ada yang pro.

Sebaiknya anda join team yang pro untuk mendapatkan unlimited premium design dari Canva.

Pro
Free

Anda juga mempunyai pilihan untuk tukar kepada team lain. Anda boleh klik profile anda dan klik switch team untuk mencari team baru. Selamat mencuba!

Kami menyediakan servis membaiki komputer dan laptop. Yang jauh kami boleh datang. FREE INSPECTION. Tiada repair tiada bayar. Kami covered area Kota Kinabalu – Papar.
Contact us : https://linktr.ee/TeraTech

Scroll to Top