Tera Tech Membership Program

Hari ini kami akan melancarkan program keahlian yang bertujuan untuk memberikan pelanggan kami diskaun eksklusif, tawaran hebat serta lebih penjimatan! Jika anda belum lagi menjadi ahli program keahlian ini, berikut ialah lima sebab mengapa anda perlu menjadi ahli kami.

KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
Pendaftaran percuma. Tiada yuran pembaharuan! Nikmati faedah program keahlian Tera Tech seumur hidup!

DISKAUN EKSKLUSIF
Ahli mendapat lebih penjimatan dan tawaran terbaik!

DAPATKAN POINT
Ahli akan mendapat points apabila mereka membeli-belah. 1 point diperoleh untuk setiap RM100 yang dibelanjakan. Anda juga memperoleh lebih banyak point apabila anda membeli-belah dalam talian di www.teratechkk.com.

HADIAH HARI LAHIR 5X POINTS
Anda mendapat 5 points pada transaksi pertama anda semasa bulan hari lahir anda!

BAYAR MENGGUNAKAN POINT
Setiap 1 point yang diperolehi bersamaan dengan RM100. Anda boleh menggunakan point anda untuk membayar pembelian anda di Tera Tech!

Anda boleh membuat pendaftaran online dengan menekan button daftar online dibawah atau muat turun borang keahlian tersebut dan hantarnya ke alamat Tera Tech di No. 99, Ground Floor, Kompleks Karamunsing 88300 Kota Kinabalu, Sabah.

Sesiapa yang didapati mendaftar akaun palsu, memberikan maklumat yang tidak benar, komen yang berbentuk spam, hinaan, unsur lucah, politik, racist, akan diremove serta-merta oleh sistem kami tanpa notis.


Hai semua, adakah anda memerlukan akaun Canva Pro secara percuma?

Jika jawapan anda ya, sila baca catatan blog ini dengan teliti, dalam catatan blog ini saya akan berkongsi dengan anda cara mendapatkan akaun percuma Canva pro dan siapa yang layak mendapat akaun percuma ini pada tahun 2022.


Kami menyediakan servis membaiki komputer dan laptop. Yang jauh kami boleh datang. FREE INSPECTION. Tiada repair tiada bayar. Kami covered area Kota Kinabalu – Papar.
Contact us : https://linktr.ee/TeraTech

Scroll to Top